Harri

Elblagista vähän tietoa:
Kyselivät osallistutaanko millekään illalliselle johon vastasin, että ainakin virallisille päättäjäisillallisille.
Sen kustannus on 15€/pää.
Tomaszin vastaus tuli nopeasti:
"Hi Harri,
I think it will be nice on Saturday evening and we will be glad if You came.
We will celebrate 20 Years IKS ATAK,
In the tournament will play 6 teams in two groups.
Tournament start at 10 am. Friday we have matches in the group,
on Saturday half finals and matches for 5th, 3th and final games.
All matches we play to three wins sets.
Best Regards
Tomasz"

6 joukkuetta, joten jos ensimmäinen Tomaszin antama tieto 5 puolalaisesta joukkueesta pitää paikkansa, niin ollaan ainoa ulkomainen. Mutta tämähän tietty jää sit nähtäväksi. Toistaiseksi tuon enempää tietoa peleistä ei ole kuulunut.

-Harpo

Seppo

Vesa Välilän raportti kokouksesta:
Lyhyesti eilisestä symposiumista Mikkelissä. Pekka, Anna ja Seppo lisätköön.

Puhetta johti Räbinä ja virallista pöytistä piti Lankinen SLeL. Paikalla Pyry 3, JoLepa1, Siilinjärvi 2, Hki1, ZZ1 (Tre1/tuomari) jne.. yhteensä 15 ruokailijaa.

Liiton suhtautuminen oli positiivista ainakin vielä - kaikki tuntuu kelpäävan

Miehet sarjaan ainakin Kotka, Hki, JoLePa ja ZZ, suljettu sarja turnaus kaikilla paikkakunnilla, kautta pidennetään huhtikuulle ja hiihtolomat pyritään rauhoittamaan. (Kolme viikkoa helmi-maaliskuussa??? Tuskin. VV:n oma huomautus. Finaalit kaksi ottelua, jos tasan kullitettu erä.
Keskusteltiin Kotkan turnauksen (ja Tero Cupin) sisällyttämisestä SM-sarjaan. Kotkasta ei ollut ketään, joten jäi puheen asteelle ja suurin osa oli skeptisiä.
Ilmoittautumiset kaikkiin sarjoihin 15.8.mennessä - ehdoton takaraja.

Naiset Pyry, Hki 1-2, Tampere? Pyritään sarjaan, joka pelataan turnauksina.

Ykkössarja entiseen malliin

CUP -viestin lopussa

Farmisopimus ja kurinpitoasiat SLeL:n paperien pohjalta ovat työnalla.

Kansalliset ja kansainväliset turnaukset. Kotka tammikuu, Pajulahti. European Paravolleyn linkki tulee myöhemmin, josta pääsee selaamaan EU:n kaikki kutsut. Koreassa on joulukuussa turnaus, johon pääsee pelkillä lentolippujen kustannuksilla. Muu ilmaista!

Piitsit elokuussa Laajasalossa (HKI) ja Puolassa

Masters 50 ja 60 järjestetään sarjojen loputtua min. kolme joukkuetta. Haku vuoden loppuun mennessä.

Tuomarit - Kari Partiainen hoitaa liiton erotuomariryhmässä istumalentopallon asioita tästä eteenpäin. Karppa lupasi koulutusta (jota on yritetty useasti aikaisemmin mm. cupinyhteydessä). Karppa hoitaa nimeämiset ja ne jaetaa samalla periaatteella kuin muutkin lentopallopelit (toivottavasti saadaan vaikuttaa). Tuomarikorvauksiin tulossa pieniä korotuksia, koska nyt ovat C-poikien pelien tasolla, mutta pelit vaativampia. Karppa muuten sanoi, että hän oli naisten (CEV?) turnauksessa ja sanoi niiden olevan helpompia viheltää kuin meidän istispelit. Korosti, että (liiga)tuomareille hyvää koulutusta pystypalloon.
Käytiin myös pelaajien viheltämisestä keskustelua, mutta siitä ei tullut sen selvempää. Lähinnä kokemuksia kysyivät. Ilmoitin, että kirjavaa on.

Naisiin tullee joko kaksi pää- ja verkkotuomari (oma) tai tuomari ja rajatuomarit.

Kaikki sarjat lentopalloliiton tulospalveluun.
Kaikki pöytäkirjat tehdään sähköisesti pöytäkirja-appsila tabletilla tai älypuhelimella,, jolloin tulospalvelu on livenä netissä.

SM/ykkönen pelaajat, ilmeisesti mennään farmisäännöllä ja sopimuksella, muutos kuluneeseen kauteen tulee.

Maksut ja palkkiot säilytetään samalla tasolla.

Joukkueiden tulee olla lentopalloliiton jäseniä (Pyry on). Liiton jäsenmaksu yhdistetään mahdollisesti SM-sarjamaksuun, eli maksamme mahdollisesti kahteen kertaan naisten sarjamaksun yhteydessä!
Käytiin keskustelua, että tulospalvelun joukkuekohtaiseen pelaajaluetteloon liitettävistä pelaajista maksetaan noin 2 juroa/pelaaja
Lisenssistä ja vakuutuksista myös keskustelua, jossa VAU:n kilpailulisenssi ja SLeL:n lisenssi pitää selvittää vielä, (vakuutusmahdollisuus).

SUOMEN CUP
Huusivat yhteen ääneen, että Homenokkaturnauksen yhteyteen. Pekka käytti ansiokkaan puheenvuoron työmäärästä ja talousriskistä. Liitto lupasi hoitaa periaatteessa tuomarit ja maton, mutta asiasta pidetään neuvonpitoa Jari Lankisen kanssa. Liitto haluaa lajin näkyvyyden vuoksi cupin Jyväskylään. Muut kehuivat vuolaasti Hipposta, totesin että voi olla että puretaa. NEUVOTELLAAN!!!!

Loppupuolella Sampsa heitti, jotain jonka jälkeen meinasin mennä tirvaseen, että tähän (alla) ryhmään voi tulla puuhastelemaan. Ryhmässä on kuulemma toiminnan miehiä, että helppo homma yhdelle seurojen naisedustajallekin kun voi olla skypellä tai postittelulla mukana, eikä niin tartte välittää................hyvä kun ei sanonut, että voi pitsiäkin samalla nyplätä!

ISTUMALENTOPALLORYHMÄ
Nora Isomäki, puheenjohtaja